Om utbildningen
Restaurang- och livsmedelsprogrammet passar dig som vill jobba kreativt med mat och dryck. Under programmets gång utvecklar du kunskaper inom matlagning, bakning, service och företagande.
Undervisningen på restaurang- och livsmedelsprogrammet är både teoretisk och praktisk. I programmet ingår 15 veckors praktik där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Restaurang- och livsmedelsprogrammet är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen och förbereder dig inför att jobba som exempelvis kock, konditor och servitris eller servitör.
Behörighet
Gymnasieexamen
Ansökan
Ansök till Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Kramfors. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.Kontaktuppgifter
Postadress: 861 62 Timrå
Telefon: 060-16 32 91
Mejladress: lennart.fridlund@timra.se
Många alternativ på Ådalsskolan i Kramfors
På Ådalsskolan jobbar man ständigt för att alla elever och anställda skall må bra och känna sig trygga på skolan. Här får du som elev en bra övergång till vuxenlivet, genom goda sociala kontakter mellan eleven, studiekamraterna och skolans personal....