Sök utbildning 👉
RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), E-sport

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
13 november, 2024 17:00
(+ Läs mer )
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
13 november, 2024 17:00
(+ Läs mer )
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Massa färger och grafiska element

E-sport NIU på LBS Malmö

Vill du satsa på e-sport och få tid till spelträning under skoltid? På LBS Malmö har du nu möjlighet att kombinera din gymnasieutbildning med spelträning på högsta nivå och en specialisering inom e-sport!

E-sport kräver god koncentrationsförmåga, mental kondition, uthållighet och god fysik. På LBS Malmö får du nu möjligheten att kombinera skolan med spelträning på hög nivå. NIU (nationell idrottsutbildning) innebär att träningen är nationellt godkänd och sker i samspel medSvenska E-sportförbundet (SESF).

Du får ett individuellt träningsprogram som baseras på spelets upplägg, dina behov och din spelprofil. Dessutom får du coachning av erfarna tränare. Förutom att stötta och coacha dig som elev samarbetar e-sportscoacherna även med aktiva spelare för att utveckla dina talanger maximalt. NIU ställer alltså höga krav på utbildningens kvalitet och de tränare som håller i spelträningen. E-sport på LBS Malmö innehåller både spelträning, fysisk träning och mental träning för att du ska kunna prestera maximalt inom ditt spel och bli den bästa spelaren du kan bli.

LBS E-sport league och E-sport Awards under vårterminen är e-sportligan för alla esportare på LBS som avgör vilken LBS skola som är bäst på spelen CS-GO, Valorant och League of Legends. I matcher mellan skolorna kämpar sig eleverna fram till ett slutspel som sedan sker live inför publik på scen i ett evenemang som också live-streamas. 

När du söker till LBS E-sport NIU LBS Malmö gör du två ansökningar: en till skolan med det program och den inriktning du vill läsa och en till Svenska E-sportförbundet för idrottsspecialiseringen. Du kommer alltså också få två antagningsbesked; ett från skolan och ett från SESF.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), E-sport , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Malmö

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), E-sport

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), E-sport så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
LBS Kreativa Gymnasiet Malmö
Bergsgatan 20
214 22 Malmö

LBS Kreativa Gymnasiet Malmö

LBS Malmö är skolan för dig som vill ha en inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång mot dagens kreativa branscher och företag. Du behöver inga...

Läs mer om LBS Kreativa Gymnasiet Malmö och visa alla program.

Sponsrad