👀 Under hösten uppdaterar vi information på gymnasium.se utifrån gymnasiereformen Gy25. Här kan du läsa mer om vad den innebär.

Sök utbildning 👉
Estetiska programmet

Estetisk spetsutbildning, Musik

Rytmus Malmö, i Malmö
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
28 november, 2024 18:00
(+ Läs mer )
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
28 november, 2024 18:00
(+ Läs mer )
Få mer information om programmet 👍

Estetisk spetsutbildning, Musik

En fördjupning inom din musikgren

Estetisk spetsutbildning i musik ger dig möjlighet att fördjupa dina musikaliska färdigheter och förbereda dig för högre studier inom musik och din valda gren.

Vår spetsutbildning är utformad för att ge dig en omfattande musikalisk utbildning samtidigt som du får en fullständig gymnasiekompetens.

Branschkontakter och nätverk

Förutom fördjupande kunskaper och musikalisk utbildning får du ett ovärderligt nätverk. Både genom de samarbeten utbildningen har med Musikhögskolor och branschen men du får även själv ingå i ett nätverk med elever på spetsutbildningar från andra Rytmusskolor i landet.

Efter studenten

Efter en estetisk spetsutbildning på Rytmus har du en prestigefylld musikutbildning i bagaget för vidare studier eller arbete inom musikbranschen. För dig som verkligen vill satsa på musiken!

Är du intresserad och vill veta mer om Estetisk spetsutbildning, Musik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Malmö

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Videoreportage

Ansökan

Ansök till Estetisk spetsutbildning, Musik

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Ta kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetisk spetsutbildning, Musik så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Rytmus Malmö
Barkgatan 8
21422 Malmö

Rytmus Musikgymnasium i Malmö

Rytmus Musikgymnasium är en unik skola med en tydlig målsättning att vara ett av Sveriges bästa estetiska gymnasier. Inom utbildningen strävar vi hela tiden efter att vara verklighetsförankrade och aktuella i såväl de estetiska som teoretiska ämnena. Att flera av skolans...

Läs mer om Rytmus Malmö och visa alla program.

Sponsrad