👀 Under hösten uppdaterar vi information på gymnasium.se utifrån gymnasiereformen Gy25. Här kan du läsa mer om vad den innebär.

Sök utbildning 👉
Introduktionsprogram

Introduktionsprogram, Individuellt alternativ

S:t Martins gymnasium, i Stockholm (+1 orter)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
19 november, 2024 17:00
(+ Läs mer )
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
19 november, 2024 17:00
(+ Läs mer )
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

Introduktionsprogram, Individuellt alternativ

Eleverna på individuellt alternativ arbetar med både grundskoleämnen såväl som andra utbildningsinslag som praktik. Ett nära mentorskap är ett centralt inslag i utbildningen.

Eleverna arbetar utifrån sin individuella studieplan och målet med utbildningen kan variera. En del blir behöriga till nationella program eller annan utbildning – För några hägrar yrkeslivet.

Undervisning och skolgång

Hos oss på S:t Martins Introduktionsprogram läser du främst kärnämnena. Du har också möjlighet att fylla på din studieplan med andra ämnen från grundskolan och även ett antal gymnasiekurser. Dina skolveckor hos oss kan bestå av både vanliga teoretiska studier, praktik eller andra motivationshöjande insatser.

Tanken är att du ska ha möjlighet att i din egen takt klara dina studier, för att sedan gå vidare till ett nationellt program, folkhögskola eller arbetslivet.

Erfaren personal och anpassad undervisning

Vi arbetar kompensatoriskt med hjälpmedel och utbildad personal. Hos oss får du en mentor som du kan vända dig till i olika frågor och som kan hjälpa dig med funderingar kring dina studier och praktiska problem.

Är du intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogram, Individuellt alternativ, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Stockholm

Höst

  • Klassrum
  • Sundbyberg

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogram, Individuellt alternativ

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogram, Individuellt alternativ så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
S:t Martins gymnasium
Rissneleden 142
174 57 Sundbyberg

S:t Martins gymnasium

S:t Martin är Sundbybergs kommunala gymnasieskola. På skolan går cirka 300 elever, vi erbjuder så väl högskoleförberedandeprogram som yrkesförberedandeprogram samt alla IM-program. Lärarna är legitimerade, erfarna och skickliga i sina ämnen. Alla som jobbar på S:t Martin har ett stort...

Läs mer om S:t Martins gymnasium och visa alla program.

Sponsrad