Om utbildningen
Restaurang- och livsmedelsprogrammet passar dig som vill jobba kreativt med mat och dryck. Under programmets gång utvecklar du kunskaper inom matlagning, bakning, service och företagande.
Undervisningen på restaurang- och livsmedelsprogrammet är både teoretisk och praktisk. I programmet ingår 15 veckors praktik där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Restaurang- och livsmedelsprogrammet är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen och förbereder dig inför att jobba som exempelvis kock, konditor och servitris eller servitör.
Behörighet
Gymnasieexamen
Ansökan
Ansök till Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Strängnäs. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.Kontaktuppgifter
Postadress: Campus Strängnäs 645 80 STRÄNGNÄS
Telefon: 0152-291 00
Mejladress: ann-sofie.lundstrom@strangnas.se
Thomasgymnasiet vill att du ska bli en vinnare
Thomasgymnasiet har ett brett utbud av teoretiska program som ger dig möjligheten att fördjupa dig inom något av skolans fokusområden. För dig som vill gå en yrkesutbildning ger gymnasieprogrammen mycket goda möjligheter att utveckla ett kontaktnät inom det yrke som...