👀 Under hösten uppdaterar vi information på gymnasium.se utifrån gymnasiereformen Gy25. Här kan du läsa mer om vad den innebär.

Sök utbildning 👉
Språkresor

STS Språkresor - Malta

STS Education, i Stockholm (+1 orter)
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Språkresor

Språkresor är en unik upplevelse för ungdomar som fascineras av nya platser, nya människor och nya språk, som vill fördjupa sig i en ny kultur och verkligen uppleva den från insidan. Med en perfekt blandning av språklektioner i klassrummet, roliga fritidsaktiviteter och spännande utflykter får studenterna möjlighet att utforska helt nya destinationer, förbättra sina språkkunskaper och träffa vänner från världens alla hörn. Det är helt enkelt det bästa sättet att spendera sin sommar! Välj mellan Klassiska Språkresor och Intensivkurser.

   

Klassiska Språkresor

Våra klassiska språkresor är våra mest populära kurser. Du får chansen att lära dig ett nytt språk i landet där det talas medan du får vänner från hela världen, utforskar en spännande destination, får testa på roliga aktiviteter, blir mer självständig och får ett ökat självförtroende. Välj mellan de här programmen:

  • Engelska i London
  • Engelska i Brighton
  • Engelska på Malta
  • Engelska i San Diego
  • Franska på Franska Rivieran
  • Japanska i Tokyo

   

Intensivkurser

Intensiv engelska i Oxford

På intensivkurs får du möjligheten att drastiskt förbättra dina språkkunskaper genom att få extra tid i klassrummet, utan att offra några spännande aktiviteter eller tid med dina vänner. Genom gruppövningar, presentationer och praktiska övningar tar du dina språkkunskaper till nästa nivå och får ut det absolut bästa av sommaren. I Oxford hittar du det äldsta universitet i den engelskspråkiga världen – en oslagbar miljö för din intensivkurs i engelska.

Är du intresserad och vill veta mer om STS Språkresor - Malta, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
STS Education
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

STS high school exchange

Att som ung studera utomlands och åka på ett utbytesår under din gymnasietid är ett äventyr som utvecklar dig på många sätt. Du får inte bara bättre språkkunskaper, du kommer också att växa som person, lära känna dig själv, träffa...

Läs mer om STS Education och visa alla program.

Sponsrad